Zayed Tržni Centar

Mjesto na kojem će moći gosti da se opuste i da uživaju u njihovom slobodnom vremenu.

Lociran u Buroj Ozon gradu, Zayed tržni centar će biti jedan od najvećih tržnih centra u Bosni i Hercegovini. Procijenjena površina je 1.000.000 kvadratnih metara. Buroj Zayed tržni centar biti će jedan od najvećih tržnih centara u Jugoistočnoj Europi. U Buroj Ozonu tržni centar će biti središte koje će biti jedinstveno samo za ovaj grad.

Sa više od 800 brendiranih šoping radnji, tržni centar će nuditi kupcima sve od visoke mode, do kućanskih, elekrtičnih aparata i još mnogo toga. Bit će dostupne iz cijelog svijeta poznate modne marke. Zayed tržni centar će biti u sklopu Buroj Internacionalne Grupe i bit će zapanjujući primjer savremene upotrebe moderne tehnologije.

Stacioniran je duž našeg kompleksa hotela i vila, nasuprot Buroj Ozon fontane. U blizini je glavne ceste i okolnih restorana, glavnih poslovnih i financijskih institucija i prostora za vanjsku rekreaciju. U posljednjoj fazi bit će izgrađena saobraćajna komunikacija koja će omogućiti slobodan protok. Tržni centar će obezbjediti 1500 parking mjesta.

Zayed Tržni Centar će biti najveći centar u regionu, dom bezbrojnih atrakcija, uključujući akvarije, kina, internacionalne restorane, zatvorene tematske parkove, zabavne igraonice za djecu, luksuzni spa centar i rezidencijalne sadržaje.

Zayed Tržni Centar će sadržavati:

Kina

Dopunite svoje iskustvo bogatom ponudom raskošnog “Reel Cinemas complex”, najveći u Bosni i Hercegovini sa 15 ekrana. “Multipleks” će predstavljati najnovije svjetske “blockbusters”. Zgrabite svoje prijatelje, kupite kokice i budite spremni za zabavu!

Prodavnice

Zayed tržni centar će dati mogućnost dizajnerima i poznatim modnim imenima da plasiraju neke od svojih kreacija, koje će biti dostupne našim klijentima.

Restorani

Zayed tržni centar nudi širok spektar restorana, lokale sa hranom i pićem. Većina restorana bit će orijentirana ka istočnoj strani tržnog centra, što će omogućiti uživanje u veličanstvenom prirodnom okruženju s pogledom na padine Bjelašnice.

Buroj Ozon Akvarijum

U prizemlju Zayed centra nalaziti će se akvarijum, koji će biti dom za stotine različitih vodenih životinja, koje će posjetiocima priuštiti brojna „vodena“ iskustva, kao što je ronjenje sa morskim psima.

Igrališta za Djecu

Iskusite uzbudljivu vožnju “go cartsom”, mini golf, isprobajte neke od stotina konzolnih igara, tematske parkove vožnje i mnogo više!

Hoteli

Buroj Hoteli nude luksuzne sadržaje: individualnost, eleganciju i prefinjenost; a naše sobe su krajnje komforne i luksuzno uređene.

“Hotel Dubai” inspiriran tradicijom; primjenom prigušenih tonova, diskretnih uzoraka, bogatom izradom klasičnih slika i grafika odiše šarmom Istoka. Idealni, kako za biznis tako i za odmor, hoteli nude Wi-Fi i elegantno dizajnirane radne prostore uz svaku gostinjsku sobu.

Nakon napornog radnog dana priuštite sebi neku od najfinijih luksuznih ponuda Buroj Ozona. Okruženje hotela je inspirirajuće; kroz velike staklene stjenke ulazi obilje svjetlosti, sa prekrasnim pogledom na planinu Bjelašnicu. Svaka soba hotela je individualna s ugodnom atmosferom koja vam pruža osjećaj kao da ste kod kuće.

Luksuzni Spa Centar

Buroj Ozon luksuzni wellness i spa centar nudi posebne vrste tretmana od strane stručnog osoblja. Također, gosti mogu uživati u bazenu, džakuziju, solariju, parnoj banji, hidromasažnom bazenu, dobro opremljenom fitnes centru uz moguću rezervaciju privatnih časova.