Sportki Centar

Buroj Ozon Sportski Kompleks je jedan od mnogih jedinsvenih i atraktivnih ključnih tački našeg grada.

Sportski kompleks će ukljućivati sljedeće: fudbalske, košarkaške i teniske terene.
Biti će izgrađen korištenjem najnovijih tehnologija prema FIFA i FIBA standardima. Kompleks će pružati internacionalnim timovima sve što je potrebno da bi osigurali kvalitetan trening. Objekti će uključivati potpuno opremljeni i imaće dovoljan smještajni kapacitet za cijeli tim. Sastojat će se od mnogo različitih sportskih objekata, a svaki objekat će uključivati vlastiti set unikatnih specijaliziranih sportskih prostora. Neki od objekata će uključivati: fitnes centre, bazene, fubdalski i košarkaški terene, kao i teniske terene.

Naš Fitnes Centar će biti jedan od vrhunskih centara u regionu. Nuditi će određene privilegije korisnicima, uključujući fitnes časove, članslanstvo u modernim teretanama, planinarenje i mnoge druge.

Teretana će biti opremljena sa fitnes i bodibilding spravama, profesionalne i kvalificirane fitnes instruktore kao i medicinskim osobljem koje će biti na usluzi atletičarima. Teretana će također uključivati spa centar gdje će se nuditi različite usluge članovima, kao čto su solarium, toniranje, anti-celulitne masaže i mnogi drugi.

Ako želite provesti svoje vrijeme koristeći maksimalne beneficije, ovo je pravo mjesto za vas. „Buroj Ozon“ Sportski Kompleks će biti najveći i najmoderniji objekat u Jugoistočnoj Evropi. Sportski Kompleks će nuditi časove tenisa, fitnesa, aerobika, plesa, joge, i programe za mršanje, spa usluge i savjetovanje sa nutricionistom.

Kada je riječ o tenisu, bit će tenisko igralištke koje će biti dostupno za iznajmljivanje, usluge profesionalnih trenera, škola tenisa za početnike i napredne. Kao dodatak na to bit će organizovani i određeni turniri. Bit će jedino mjesto u regiji koje će ispunjavati internacionalni standard.

Naši objekti će služiti kao poligoni za najbolje bosanske i međunarodne timove.

Sports Center Facilities

  • Centralna arena kapaciteta 1000 ljudi.
  • 2 višenamjenske arene.
  • Dvorane pogodne za rukomet, košarku, odbojku, tenis, fudbal, mali nogomet, hokej, judo, tekvando, karate, hrvanje, stolni tenis, badminton, itd.

Ostale usluge po predhodnom dogovoru:

  • 24-h prijem u hotelu
  • Wi-Fi u predsoblju Sports equipment (bicycles, tennis rackets, balls, etc.)
  • Rekreativni centar s bazenom, biljarom, pikado, stolni nogomet i stolni tenis
  • Sportska oprema (bicikli, teniski reketi, loptice, itd)
  • Mini golf (samo ljeti).

Bazen

Plivanje je dobro za sve uzraste. Bilo da želite da unaprijedite svoje tehniku, smršate, upoznate nove prijatelje, takmičite se ili zabavljate, hobi koji ćete voljeti. Naš bazen će biti dug 50 metara i imat će 8 plivačkih staza. Uključivat će svlačionice (sa ogledalima, fenove za kosu, vage), klupe za publiku, kupatila.

U našem sportskom centru posjetitelji će moći uživati u nekim aktivnostima na otvorenom kao što je planinarenje. Početnici mogu uživati u unutrašnjem penjanju koristeći vještačku stijenu biće pod nadzorom certificiranog instruktora koji će ih voditi kroz cijeli ovaj proces. Nakon što dobiju dovoljno iskustva penjači mogu penjati se po mnogim poznatim stijenama na Bjelašnice.