Dječije Ski Površine

Sigurnost prije svega.

Vaš prvi susret sa snijegom je magično iskustvo, za neke ispunjenje dječijeg sna, za druge je prilika za novi izazov u životu; a za mnoge je praznik sa prijateljima i porodicom. Momenat kad prvi put dotaknete snijeg, stanete na snowboard ili se provozate po prvi put žičarom, bit će utisnut u vaše sjećanje zauvijek.

Dječije Ski Staze namijenjene su da kreiraju dugoročno uživanje u sniježnim sportovima. Bit će dovoljno površina u blizini baze u što će biti uključena kratka gondola za djecu. Površine za djecu će biti kreativne, bogate sadržajem i prostrane.

Ponuda Ski centra dat će sjajne mogućnosti za provesti slobodno vrijeme cijeloj porodici. Blizina aerodroma i postojanje kvalitetnih škola skijanja, neki su od faktora koji će privući posjetioce. Dječije skijalište uključuje ski program ćiji je cilj učenje vaše djece potrebnim vještinama. Rad u malim grupama sa profesionalnim učiteljima i prijatnim osobljem, privući će vašu djecu zimskim sportovima.

Dječije Skijalište “Buroj Ozon” bit će sjajan način da vaša djeca provedu zimske praznike. Vrhunske instrukcije naših lokalnih ski učitelja će osigurati da vaša djeca imaju kvalitetno ispunjeno vrijeme tokom boravka. Dječiji ski centar pružit će korisno iskustvo vještim skijašima, ali i onima kojima je ovo prvo skijaško iskustvo.

Provoditi vrijeme sa svojom djecom, raditi stvari koje volite, uživati u čistom i svježem planinskom zraku, i okupljati se na kraju dana da prepričavate svoje događaje, sigurno će se pokazati kao iskustvo koje će vaša porodica cijeniti. Mnogo sunca, dovoljno prostora za piknik, brežuljkaste površine pogodne za brdski biciklizam čine da ovo mjesto bude vrhunski izbor za vas i vašu djecu.

Buroj Ozon Dječiji Park

Buroj Ozon grad će imati nekoliko parkova u čiji sadržaj će biti uključena dječija igrališta. Buroj Ozon dječiji park za igranje će biti mjesto gdje će djeca moći provesti svoje vrijeme igrajući se na otvorenom i istraživati okolinu. Na igralištu će biti dovoljno mjesta za igru, opuštanje i uživanje u prirodi.
Buroj Ozonov Dječiji Park uključuje velike kupaste plohe za penjanje sa tunelima i toboganima.

Planirano je; dosta otvorenog prostora za trčanje i igranje vani; ljuljačke koje će biti pogodne za svaki uzrast; zatvorenu kutiju sa pijeskom za igranje, kućicu na drvetu i betonski lavirint. Pored toga park će uključivati i vodene igre koje će se održavati ljeti.

Tu će biti i odvojena zona za djecu mlađu od 4 godine, sa vodenim toboganima, kuća sa gigantskim lutkama, luda ogledala, jame sa mekanim loptama, umjetnički kutak za igranje glinom vani. Restorani i kafei će biti pogodno plasirani u odnosu na prostor u kojem ce boraviti djeca.

Možete se provozati žičarom, minijaturnim vozićem, iznajmiti biciko i posjetiti kafe restorane. Također možete donijeti svoju hranu za piknik i roštilj. Bit će to savršeno mjesto za ugodan dan.

Buroj Ozon Park će imati prostrane površine plitke vode koje će imati šetnice i biciklističke staze što je savršeno za fizičke aktivnosti. Možete iznajmiti biciklo ako želite i provozati se parkom. Možete se provozati žičarom, minijaturnim vozićem, iznajmiti bicikl.

U blizini će biti brojni sadržaji uključujući kafe restorane, male prehrambene trgovine, hemijske čistionice, svlačionice, igraonice, mogućnost iznajmljivanja bicikla za razgledanje čudesnih planinskih pejzaža.