Duž prelijepog nebeskog okruženja sa svježom vodom, bistrim rijekama i veličanstvenim planinskim visoravnima Bosne i Hercegovine, ovo je savršeno mjesto okruženo zelenilom. Ovdje je strateški smješten “Buroj Ozone”. Bosna i Hercegovina ima ozon prirodno prisutan u njihovoj zemlji. Ovo je razlog zašto “Buroj Ozone” pruža najzdraviji i reviitalizirajući način života.

Kliknite na ikonu: da bi vidjeli šta se tamo nalazi.

Za navigaciju možete koristiti miša ili tastaturu (W, A, S, D) za kretanje, SHIFT i CTRL za ubližavanje i udaljavanje.

Pokreni 3D Walkthrough

 • Buroj International Group

  Buroj Property Development je jedna od vodećih firmi za izgradnju i razvoj nekretnina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Dubaiju. Grupa koja je osnovala ovu firmu 2007. godine je sa različitim aktivnostima bila uključena u sektoru razvoja nekretnina, gradnje i inženjeringa.

  Kompanija koja je bila uključena u razvoju nekretnina uspješno je realizirala veći broj projekata, gradeći luksuzne vile, zgrade, tržne centre i mnoge druge građevine. Buroj Property Development biznis je razvijen na temelju inovativnih rješenja, sa visokim kompetencijama i vizijom, izrastajući sa najvećim projektom nazvanim Buroj Ozon, koji se provodi u partnerstvu sa institucijama Bosne i Herzegovine.

 • Buroj Ozon Atrakcije

  Zayed Mall

  Lociran u Buroj Ozon gradu, Zayed tržni centar će biti jedan od najvećih tržnih centra u Bosni i Hercegovini. Procijenjena površina je 1.000.000 kvadratnih metara. Buroj Zayed tržni centar biti će jedan od najvećih tržnih centara u Jugoistočnoj Europi. U Buroj Ozonu tržni centar će biti središte koje će biti jedinstveno samo za ovaj grad.

  Zipline

  „Buroj Ozone“ zip-line, jedna je od najdužih adrenalinskih sajli u historiji Evrope. Nalazi se u samom centru grada i povezuje dva tornja pored fontane.

  Prelazak iznad plesne fontane osigurat će vam navalu adrenalina kakvu do sada niste osjetili.

  Kids Ski Park
  Safety before anything else.

  Vaš prvi susret sa snijegom je magično iskustvo, za neke ispunjenje dječijeg sna, za druge je prilika za novi izazov u životu; a za mnoge je praznik sa prijateljima i porodicom. Momenat kad prvi put dotaknete snijeg, stanete na snowboard ili se provozate po prvi put žičarom, bit će utisnut u vaše sjećanje zauvijek.

  Dječije Ski Staze namijenjene su da kreiraju dugoročno uživanje u sniježnim sportovima. Bit će dovoljno površina u blizini baze u što će biti uključena kratka gondola za djecu. Površine za djecu će biti kreativne, bogate sadržajem i prostrane.

  Sports Complex Center

  Buroj Ozon Sportski Kompleks je jedan od mnogih jedinsvenih i atraktivnih ključnih tački našeg grada.Sportski kompleks će ukljućivati sljedeće: fudbalske, košarkaške i teniske terene. Biti će izgrađen korištenjem najnovijih tehnologija prema FIFA i FIBA standardima. Kompleks će pružati internacionalnim timovima sve što je potrebno da bi osigurali kvalitetan trening. Objekti će uključivati potpuno opremljeni i imaće dovoljan smještajni kapacitet za cijeli tim. Sastojat će se od mnogo različitih sportskih objekata, a svaki objekat će uključivati vlastiti set unikatnih specijaliziranih sportskih prostora. Neki od objekata će uključivati: fitnes centre, bazene, fubdalski i košarkaški terene, kao i teniske terene.

 • Bosna i Hercegovina


  Bosna i Hercegovina je zemlja Balkanskog poluostrva i prostire se na Jugoistoku Europe. Obuhvata planinske predjele, srednjovjekovna sela, te brojne muslimanske i kršćanske znamenitosti.

  Ima duboke i lijepe, tirkizne rijeke i jezera, planine Dinarskih Alpi, sa brojnim vrletima. Popularna je destinacija za rekreativni sport, kao što su pješačenje, brdski biciklizam, riječni rafting i skijanje.

  Glavni Grad : Sarajevo
  Valuta : Konvertibilna Marka
  Kontinent : Europa
  Populacija : 3,829 miliona (2013)
  Susjedne Zemlje : Hrvatska, Srbija, Crna Gora
 • Buroj Ozone

  Najveći turistički grad u jugoistočnoj Europi će biti izgradrađen u "metropoli" Trnovo.

  Duž prelijepog nebeskog okruženja sa svježom vodom, bistrim rijekama i veličanstvenim planinskim visoravnima Bosne i Hercegovine, ovo je savršeno mjesto okruženo zelenilom. Ovdje je strateški smješten “Buroj Ozone”. Bosna i Hercegovina ima ozon prirodno prisutan u njihovoj zemlji. Ovo je razlog zašto “Buroj Ozone” pruža najzdraviji i reviitalizirajući način života.

  Zašto baš ime „Ozon“? Ozon je zapravo kombinacija tri atoma oksigena hemijski kombiniranih, nakon što štetne UV vrake prođu kroz njih. To je sloj koji štiti cijelo čovječanstvo od ultra-ljubičastih zraka i pretjeranog zagrijavanja od Sunca. Buroj Ozon pruža isti koncept formiranja sigurnog i zdravog okruženja od svih štetnih polutanata od industrijskih objekata.

Videos

For more videos please check out our Media Center Video page!

CONSTRUCTION WORKS IN THE CITY BUROJ OZONE 2018

IS THERE OWNERSHIP FOR ALL NATIONALITIES IN BUROJ OZONE?

FIRST PHASE OF LARGEST DANCE FOUNTAIN IN EUROPE IS COMPLETE

BUROJ OZONE A UNIQUE CITY

BUROJ INTERNATIONAL GROUPMISIJA


Naša je misija izgraditi visokokvalitetne standarde i poboljšati način života kreiranjem prvoklasne organizacije, uz primjenu najboljeg razvojnog iskustva u sektoru nekretnina i u svim fazama projekta. Implementacija ovih strategijskih principa je dio dnevnih aktivnosti i predstavlja svjesni napor da ispunimo našu Viziju.VIZIJA


„Mi vjerujemo da možemo uspjeti bilo gdje. Vjerujemo da ništa nije nemoguće na ovom svijetu nakon odredbe Uzvišenog Allaha. Premašili smo naša očekivanja i pružili smo našim klijentima najbolje korisničko iskustvo u isto vrijeme pružajući izuzetno futurističke projekte.“
Ismail Ahmed
Glavni Izvršni DirektorSTRATEGIJA


Naša poslovna strategija, kao jedne od vodećih kompanija u Dubaiju (UAE), jeste da nastavimo proširenje na međunarodnom planu. Koristeći naš štab koji se nalazi u Sarajevu naša grupa će predstaviti sve aktivnosti na Evropskom tržištu.

Naš stalni cilj je da budemo prepoznatljivi kao pioniri na međunarodnom tržištu s različitim i raznovrsnim ulaganjima.