Internacionalna Bolnica

“Buroj Ozone International Hospital” prva tehnološki najnaprednija bolnica ove vrste u region.

Ono što ovu Internacionalnu Bolnicu čini jedinstvenom u svijetu jeste ozon. Već smo ranije naveli u našem članku: “Da Ozon Može Činiti Čuda”. Okruženje u kojem je bolnica locirana bogato O3 elementom, koji je bitan i koristan dio liječenja mnogih bolesti. Kliknite ovdje za informacije o tome kako je Ozon koristan.

Za mnoge vrste bolesti i regeneraciju tkiva, vrlo je važan factor i da bi obnavljanje bilo uspješno; potrebne su velike količine Oksigena (Ozona). Ovo je razlog zašto lokacija bolnice može biti najveća prednost.

Buroj Ozon Bolnica bit će specijalizirana za različite tipove tretmana, uključivat će set zdravstvenih i wellness spa, isključivo za korisnike i klijente bolnice. Bit će to idealno mjesto za rehabilitaciju i opuštanje.

Izbor muškog ili ženskog doktora? Potreba za hitnim terminom? Farmaceutske usluge? Bez problema. Buroj Internacionalna Bolnica vam nudi brzu i učinkovitu dijagnostiku i tretmane koju su dostupni kad ih trebate.

Buroj Ozon Internacionalna Bolnica nudit će najviši standard njege. Bilo da su to medicinski savjet ili dijagnostiku. Naša bolnica će pružiti najbolje liječenje u okruženju, uključujući liječenje kancera, plućnih bolesti, srčane probleme (kardiologija), neurološke i bolesti kičme.

Budući da će biti opremljena najsavremenijom tehnologijom i dijagnostičkom opremom, bolnica će imati najstručnije doktore i savjetnike koji će biti među najpriznatijim u svijetu, pomagati pacijentima sa najkompleksnijim medicinskim problemima.

Zbog okruženja u kojem je bolnica locirana, liječenje pluća, kancera i sličnih bolesti bit ćeključna tačka naše strategije. Kao što smo ranije rekli, za obnovu tkiva ozon je vrlo važan faktor i igra ključnu ulogu u tom procesu. Internacionalna “Buroj Ozon” Bolnica ima filozofiju minimalnih invazivnih zahvata, težnju za najmanjom mogućom mjerom uništavanja zdravog tkiva i provođenje tretmana što efikasnije i bez čekanja.

Naša bolnica bit će savršena prilika za bilo koji rehabilitacijski proces. U širem smislu, medicinski tretmani uključuju prevenciju kao i vanbolničku rehabilitaciju. U našim zdravstevnim i wellness spa kompleksima, cijenjeni korisnici imat će prvoklasan servis u svim rehabilitacijskim disciplinama.

Umjesto upotebe inekcija, mašina ili ozonirana voda ili ulja će našim pacijentima dati direktan pristup čistom ozonu; moguće destominutne šetnje “stazama zdravlja”, učestvovanje u sportskim aktivnostima ili jednostavnim boravkom u našim rezidencijama.

Internacionalna bolnica “Buroj Ozon” je jedina te vrste u regionu i nastoji biti primjer drugim bolnicama. Bolnica je opremljena najsavremenijom tehnologijom i medicinskim najstručnijim osobljem, od kojih neka nisu dostupna u drugim zemljama. Također ima naprednu infrastrukturu i krajnje visoke standard za rehabilitaciju i post operativnu njegu.