Profil Kompanije

Buroj Property Development je jedna od vodećih firmi za izgradnju i razvoj nekretnina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u Dubaiju. Grupa koja je osnovala ovu firmu 2007. godine je sa različitim aktivnostima bila uključena u sektoru razvoja nekretnina, gradnje i inženjeringa.

Kompanija koja je bila uključena u razvoju nekretnina uspješno je realizirala veći broj projekata, gradeći luksuzne vile, zgrade, tržne centre i mnoge druge građevine. Buroj Property Development biznis je razvijen na temelju inovativnih rješenja, sa visokim kompetencijama i vizijom, izrastajući sa najvećim projektom nazvanim Buroj Ozon, koji se provodi u partnerstvu sa institucijama Bosne i Herzegovine.

Buroj International Group

Glavne Vrijednosti i Strategija

Buroj Property Development je jedna od vodećih kompanija za razvoj nekretnina u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Sa originalnim planiranjem, inovativnim inženjeringom, sa projektima usmjerenim ka unapređenju života, mi osnivamo balansirane održive zajednice sa strašću, kreativnošću i uspjehom. Buroj Property Development ima izuzetan dizajn i izvanredne sposobnosti u sektoru razvoja nekretnina. Mi sa uspjehom poboljšavamo živote ljudi kroz isporuku održivih, autentičnih nekretnina. Od svog početka firma je bila uključena u sektor razvoja i gradnje nekretnina. Uspješno smo proveli veliki broj projekata.

"Buroj Property Development biznis je oblikovan inovativnim razmišljanjem i kompetencijama, a razvijen je u duhu partnerstva, uz održan visok nivo transparentnosti. Mi smo pouzdani, povjerljivi partneri našim klijentima i posvećeni smo da pružimo kvalitet u svim fazama naših projekata. Implementacijom ovih strateških principa, kao dijela naših dnevnih aktivnosti, činimo svjestan napor da ispunimo našu Viziju."

Buroj Property Development historijat kvaliteta, sigurnosti i pouzdanosti učinio nas je najodabranijim programerom unutar regiona. Neprekidno se širimo i unapređujemo našu kompaniju, održavajući dobre veze s našim klijentima i poslovnim partnerima.

Misija i Vizija

„Mi vjerujemo da možemo uspjeti bilo gdje. Vjerujemo da ništa nije nemoguće na ovom svijetu nakon odredbe Uzvišenog Allaha. Premašili smo naša očekivanja i pružili smo našim klijentima najbolje korisničko iskustvo u isto vrijeme pružajući izuzetno futurističke projekte.“
Ismail Ahmed
Glavni Izvršni Direktor

Naša je misija izgraditi visokokvalitetne standarde i poboljšati način života kreiranjem prvoklasne organizacije, uz primjenu najboljeg razvojnog iskustva u sektoru nekretnina i u svim fazama projekta. Implementacija ovih strategijskih principa je dio dnevnih aktivnosti i predstavlja svjesni napor da ispunimo našu Viziju.

Strategy

Naša poslovna strategija, kao jedne od vodećih kompanija u Dubaiju (UAE), jeste da nastavimo proširenje na međunarodnom planu. Koristeći naš štab koji se nalazi u Sarajevu naša grupa će predstaviti sve aktivnosti na Evropskom tržištu. Naš stalni cilj je da budemo prepoznatljivi kao pioniri na međunarodnom tržištu s različitim i raznovrsnim ulaganjima.

Konkurentska prednost:

  • Nekretnine – znamo kako
  • Snažna partnerstva s našim klijentima
  • Dobri odnosi s investitorima

Buroj Ozone Logo